april 10, 2018

Informatie externen

Kom in contact met gedreven, kritisch denkende en exact opgeleide studenten door uw naam zichtbaar te maken op het studievereniging Mens Symposium 2022: Never-ending Nanotechnology.

Studievereniging Mens is de studievereniging voor studenten van de bachelor en master Medische Natuurwetenschappen aan de VU. De studies bieden een brede combinatie van zowel exacte (natuurkunde, scheikunde wiskunde) als medische vakken (klinische theorie, fysiologie, practica) en zijn gericht op de innovaties uit de praktijk. Bij de studies staat het medisch vraagstuk centraal en kunnen studenten met analytisch denkvermogen een verscheidenheid aan problemen oplossen.

De vereniging wil een positieve invloed hebben op de kansen van haar ruim 300 leden in het bedrijfsleven. Daarvoor organiseert zij een verscheidenheid aan carrière-gerelateerde activiteiten waarbij studenten informatie en contacten krijgen bij toekomstige werkgevers. In het verleden is bijvoorbeeld samengewerkt met Philips, Medical Delta, Pie Medical Imaging en Eurocept.

Dit symposium biedt een uitstekende kans om persoonlijk contact te maken met de masterstudenten en om alvast naamsbekendheid te creëren onder de bachelorstudenten. Uw bedrijf kan een aanwezigheid krijgen op het symposium in de vorm van een lezing of door het verspreiden van promotiemateriaal met een sponsoring-samenwerking. Wilt u weten wat studievereniging Mens kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact op door te mailen naar bestuur@mens-vu.nl.

Studenten bij één van de workshops van S.V. Mens Carrieredag 2017